Segertåget fortsätter

Igår tog vi 4e raka segern. Jag kan säga er att det satt långt inne men vi krigade på och det gav en seger.  Vi inledde matchen piggt och tog även ledningen med 1-0 men efter det började vi slarava och Brest tog över matchen.  Inför andra perioden tänkte vi att vi kanske hade åkt ut bussresan men det hade vi inte och Brest fortsatte att pressa oss. Dom förde spelet men vi hade ett par riktigt bra kontringslägen som vi borde satt . Till slut fick Brest utdelning på sin press och satte 1-1 just innan andra perioden var slut. Inför 3e sa vi att vi skulle gå ut och ta tag i matchen och det gjorde vi och Alner smällde in 2-1 pucken på ett frilägen sen satte Tarik 3-1 . Efter 3-1 pucken så började vi att grisspela och spela sarg ut hela tiden och bara spela på resultat. Dom fick visserligen in 3-2 men längre än så kom dom inte. Vi gör väl inte våran bästa match men samtidigt är Brest ett riktigt bra lag och vi får vara riktigt glada att vi fick hem 2 poäng. Bäst i laget för dagen var våran målvakt Rado som var riktigt grym och hade bra många svettiga räddningar. Sen ska även Tarik ha en extra plus som gjorde 2 mål.  Värt i överigt att nämnas är att vi hade 10 stycken fans som kör över 100 mil bara för att se matchen och det tycker jag är stor.
Progrès du jeu:
Période 1:
00:00: Gardien en jeu Mulhouse: 1: Radovan HURAJT
00:00: Gardien en jeu Brest: 35: Landry MACREZ
06:21: 0-1 Mulhouse: 68: Tarik CHIPAUX (4: Dimitri LAVROV)
39:24: PEN Mulhouse: 69: Ales CERNY 2 min Cinglage
39:25: 1-1 Brest: 80: Jaroslav PROSVIC (86: Mans PAPAUX; 39: Jonathan AVENEL) [5-4]
40:00: PEN Brest: 14: Nicholas PARD 2 min Cinglage
40:00: PEN Mulhouse: 29: Julien AUBRY 2 min Accrocher
Période 3:
40:23: 1-2 Mulhouse: 13: Jacob ALNER (20: Michal KAPICKA)
44:07: PEN Mulhouse: 69: Ales CERNY 2 min Obstruction
49:36: 1-3 Mulhouse: 68: Tarik CHIPAUX (4: Dimitri LAVROV; 11: Victor LOBACHEV)
49:36: Temps mort Brest:
51:15: PEN Mulhouse: 68: Tarik CHIPAUX 2 min Cinglage
56:56: 2-3 Brest: 80: Jaroslav PROSVIC (71: Nicolas MOTREFF; 39: Jonathan AVENEL)
59:12: PEN Mulhouse: 10: Stefan LACHAPELLE 2 min Cinglage
59:29: PEN Brest: 44: David CROTEAU 2 min Charge contre la bande